Velkommen til HalloNoruega!

Vi leverer kompetanse din bedrift trenger

Hvem er vi?

HalloNoruega! er din partner når det gjelder å finne kvalifisert og dyktig personell i utlandet. Vi er dedikerte til å hjelpe norske bedrifter med å finne de riktige menneskene for å fylle deres faste ledige stillinger.

Våre tjenester

Er du lei av å lete etter arbeidskraft til din bedrift, uten resultat?

Rekruttering

Vår spesialisering er å identifisere og presentere kvalifisert og ikke-kvalifisert personell fra Spania og Polen som er en perfekt match for din bedrift. Vårt erfarne team bruker nøye utvalgte metoder for å finne og evaluere kandidater. Vi sørger for at de vi presenterer, har den riktige kompetansen og erfaringen for å bidra til din bedrifts suksess. HalloNoruega! vil være din samarbeidspartner i jakten på talent.

Norskopplæring

For ansatte som mangler norskkunnskaper, tilbyr vi intensive norskkurs skreddersydd for bedriftens behov. Å beherske norsk er avgjørende for effektiv kommunikasjon og integrasjon i det norske arbeidsmiljøet. Våre norsklærere har lang erfaring med å undervise voksne i ulike bransjer og vil raskt hjelpe dine ansatte med å mestre språket. Investeringen i norskopplæring vil gi deg et mer kompetent og effektivt team.

Stor CV-database

HalloNoruega! har en omfattende database med mer enn 4000 CV-er fra kvalifiserte og ukvalifiserte personer som søker jobb i Norge. Dette gir oss en unik mulighet til å raskt finne potensielle kandidater som matcher dine behov og krav. Med tilgang til denne verdifulle ressursen kan vi hjelpe deg med å fylle ledige stillinger raskt og effektivt.

Ta kontakt

Hvis din norske bedrift trenger arbeidskraft og dere vet ikke hvor du skal lete, prøv å se etter det utenfor Norge med HalloNoruega! Eller, hvis du ønsker å gi dine ansatte muligheten til å lære norsk, er HalloNoruega! her for å hjelpe deg.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov. Sammen kan vi bygge et sterkt og kompetent team som vil bidra til suksessen din bedrift trenger. Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang.

Trabajar en Noruega Siendo Español
Trabajar en Noruega Siendo Español
Trabajar en Noruega Siendo Español
Trabajar en Noruega Siendo Español
Trabajar en Noruega Siendo Español
0
    0
    Tu carrito
    Tu carrito está vacío